SELAMAT DATANG KE BLOG TEKNIK MALAM PERTAMA

SELAMAT DATANG KE BLOG TEKNIK MALAM PERTAMA

Blog ini direka khusus untuk sesiapa yang ingin mendirikan rumah tangga atau yang ingin menambahkan ilmu pengetahuan mengenai ilmu rumah tangga mahupun pasangan yang sudah berumah tangga. Dalam blog ini padat dengan teknik malam pertama serta tips malam pertama secara percuma dan interaktif.Kami cuba menyampaikan informasi teknik malam pertama dengan penggunaan artikel,gambar mahupun video supaya memudahkan pembelajaran dan pemahaman pembaca.kesemua panduan malam pertama yang dipaparkan adalah berdasarkan pengetahuan sendiri,pengalaman orang lain serta hasil pembacaan dari sumber yang lain. Untuk makluman anda teknik dan cara-cara malam pertama dalam blog ini akan sentiasa dikemaskini dengan panduan dan tips malam pertama terbaru untuk kemudahan anda.


TEKNIK MALAM PERTAMA

teknik malam pertama

Pecah Dara Malam Pertama
Malam pertama untuk suami pecah dara isteri sememanglah waktu yang mendebarkan buat suami dan isteri. Pecah dara isteri adalah pengalaman seks yang akan dikenang sepanjang hayat maka lakukan dengan penuh kasih sayang.


Pecah dara isteri tidak dapat dilakukan pada malam pertama. Ia pasti menyakitkan kepada isteri apabila suami kurang sabar. Suami perlu sabar. Jadikan hubungan seks suami isteri suatu yang indah kepada isteri dan juga suami untuk jangka masa panjang. Kesakitan boleh memberikan kesan kepada isteri dalam hubungan seks. Suami sudah menunggu lama sebelum bernikah, mengapa tidak lagi dua tiga hari lagi.


Malam pertama adalah malam belaian. Malam suami isteri mengenali tubuh badan masing-masing. Malam untuk membuang rasa malu isteri terutamanya. Membuang rasa malu dalam hubungan seks adalah dengan menimbulkan rasa berahi kepada isteri dan suami. Foreplay boleh dilakukan dengan pelbagai cara. Sama ada dengan urutan asmara dan membelai buah dada isteri.



Suami jangan fikirkan lagi untuk masukkan terus batang zakar dalam faraj isteri. Bagi isteri rasa berahi. Bagi isteri puas dengan belaian. Bagilah isteri cumbuan yang memuaskan. Jika suami memang tidak tahan, tidak salah untuk lepaskan dengan tangan isteri. Bagi isteri kenal air mani lelaki. Yang penting malam pertama adalah malam suami isteri mengenali organ seks, bahagian tubuh badan yang membuat rasa berahi dan cumbuan kasih sayang.


Malam pertama juga adalah malam untuk membuat isteri mengenali erti kepuasan seks. Farajnya pasti basah maka basahkan jari dengan air faraj isteri dan gentel kelentit isteri perlahan-lahan sambil menghisap buah dadanya. Suami perlu puaskan isteri tanpa masukkan batang zakar dalam faraj isteri dengan memuaskan isteri dengan belaian biji kelentit. Sekiranya isteri puas dan mahu lagi, puaskan lagi dengan biji kelentitnya.


Malam kedua adalah ulangan malam pertama dengan penambahan satu lagi aksi seks. Mengetuk pintu faraj. Mengetuk pintu faraj adalah satu cara untuk pintu faraj isteri membiasakan dengan batang zakar suami. Lakukan belaian seperti malam pertama. Belai dan gentel kelentitnya seperti malam pertama tetapi jangan sampai puas. Untuk malam kedua, puaskan isteri dengan belaian batang zakar dibiji kelentitnya.


Apabila air faraj isteri telah banyak keluar di pintu faraj. Kangkangkan kaki isteri dan berada diantaranya. Letakkan kepala zakar dipintu faraj dan basahkan batang zakar dengan air mani isteri (air faraj). Genggam batang zakar dan basahkan biji kelentit dengan air mani isteri yang melekat pada kepala zakar. Geselkan batang zakar kepada biji kelentit umpama gentelkan kelentit dengan jari yang basah.


Lakukan geselan zakar kepada biji kelentit sehingga isteri puas. Ajak isteri untuk memegang batang zakar suami dan minta isteri untuk menggeselkan kepada kelentit mengikut rasa nikmat dan sedap isteri.


Jangan bagi isteri terlalu puas dengan kelentit kerana untuk mengetuk pintu faraj isteri memerlukan isteri turut menikmati. Isteri yang terlalu puas akan rasa kegelian. Itu yang tidak dimahukan sewaktu mengetuk pintu faraj isteri.


Selepas memberikan satu dua puas kepada isteri dengan belaian batang zakar di kelentit maka letakkan kepala zakar dibibir faraj. Minta bantuan isteri untuk meletakkannya. Tekan batang zakar suami perlahan-lahan hanya setakat kepala zakar sahaja yang masuk. Memang tidak puas bagi suami tapi demi hubungan seks yang indah dan untuk jangka masa panjang lakukan sebegini.


Apabila batang zakar lelaki sudah pasti masuk setakat kepala, maka tarik keluar perlahan dan masukkan semula setakat kepala zakar, lakukan keluar masuk ini sambil menghisap dada, leher dan bercumbu. Lakukan keluar masuk kepala zakar sahaja ini sampai suami puas dan memancutkan air mani dalam pintu faraj isteri.


Memang menyeksakan buat suami tetapi ini untuk nikmat seks yang berpanjangan esok harinya.

Malam ketiga adalah malam pecah dara. Malam batang zakar isteri masuk penuh ke dalam faraj isteri. Lakukan seperti apa bagi malam pertama dan kedua. Untuk malam yang ketiga, selepas kepala zakar mengetuk pintu faraj isteri maka, dalam batang zakar perlu ditambah secara perlahan-lahan. Masukkan zakar setakat kepala dahulu, gerakkan keluar masuk dan kemudian tambah lagi menekan sehingga separuh. Setiap kali hendak menekan batang zakar lagi dalam ke dalam faraj isteri, beritahu isteri dan biarkan isteri bersedia. Pastikan isteri tidak kesakitan atau terlalu kesakitan.


Lakukan perlahan sehinggalah batang zakar suami penuh masuk ke dalam faraj isteri dan pancutan pertama air mani dipintu rahim isteri dilepaskan apabila suami isteri puas klimak bersama.

petikan:http://tamanwangi.perempuanmelayu.info

teknik malam pertama

BAJU TIDUR MALAM PERTAMA

baju tidur malam pertama


Bila kita bercerita mengenai pakaian semasa malam pertama perkahwinan pasti anda akan risau baju tidur malam pertama apa yang sesuai untuk dipakai di malam pertama..hmm takkan nak pakai baju pengantin yang penuh dengan perhiasan,bertanjak serta penuh dengan manik-manik di baju..ish mesti rimas pakai baju begitu di malam hari.hehe..so artikel hari ini akan membincangkan tips baju tidur malam pertama yang paling sesuai dipakai tidak kira sama ada sang teruna mahupun si dara.

Antara tips baju tidur malam pertama yang sesuai ialah:

Pakai baju yang nipis
tahukah anda bahawa suami lebih ghairah melihat isteri memakai baju yang samar-samar bentuk badannya daripada anda tidak memakai baju.memang lah bila anda tidak memakai baju suami anda akan berasa ghairah tapi dia akan lebih ghairah dan terangsang apabila dia tidak nampak secara keseluruhan bentuk badan anda yang sangat menggiurkan itu =) .Kalau anda nak tahu lelaki nie suka meneroka benda yang belum dia peroleh atau nampak berbanding yang sudah ketara.Lelaki lebih sukakan Adventure pada MALAM PERTAMA anda.

Pakai baju yang fit dengan badan
untuk sang suami pula anda digalakkan memakai baju yang mudah untuk dibuka tetapi menampakkan tubuh badan anda yang sasa.(psst.. majoriti perempuan sukakan lelaki yang mempunyai otot tubuh yang cantik dan tegap)haa kalau yang kurang tegap tu rajin-rajin la pergi bersenam supaya dapat membina tubuh badan yang cantik.Cadangan saya untuk baju tidur malam pertama anda ialah memakai baju tidur yang nampak sedikit licin yang dapat melihat susuk tubuh anda.saya berani jamin isteri anda pasti tak sabar untuk melayari bahtera MALAM PERTAMA anda berdua.


pemillihan warna yang sesuai
apabila kita baru melangsungkan perkahwinan pasti saat ini hati dan perasaan isteri dan suami tercinta penuh dengan rasa CINTA dan ROMANTIS.maka pemilihan warna baju tidur malam pertama sangat memainkan peranan yang penting.Tahukah anda bahawa warna baju tidur malam pertama anda mempengaruhi emosi setiap pasangan anda??Ya warna boleh mempengaruhi MOOD anda pada MALAM PERTAMA.warna yang lembut dan romantik sangat sesuai untuk dipilih.contohnya warna merah jambu,putih dan biru cair.warna-warna lembut ini dapat memberikan isyarat relax dan tenang didalam diri setiap pasangan.malah cerita malam pertama anda akan menjadi sangat seronok.selepas seminggu perkahwinan barulah anda boleh mencuba warna-warna yang terang dan garang supaya MOOD ghairah anda bertamabah seperti warna merah,hitam dan oren.nak lagi best pakai baju tidur malam pertama yang sedondon warnanya.Barulah "sehati sejiwa".

fesyen baju tidur malam pertama
nak tidur pun kena berfesyen juga ke?kalau anda mahukan malam pertama anda menjadi kenangan yang manis,point ini perlu diambil berat.saranan saya pilih fesyen baju yang ringkas dan tidak terlalu over.(kita bukan nak pergi HOLIDAY).kalau boleh baju tidur malam pertama yang anda pakai tidak bercorak dan 100% pure colour only.Jangan pula baju yang anda pakai bercorak cartoon seperti spongebob dan patrick memang hancur.hehe Dan pastikan anda berdua memilih baju tidur malam pertama yang senang untuk dibuka..hehe (nanti takda la terbantut hasrat tue)

kesimpulan yang boleh dibuat pemilihan baju tidur malam pertama perlulah betul supaya dapat merangsang keghairahan dan berahi pasangan anda.pemilihan baju yang betul akan membuatkan malam pertama anda akan menjadi kenangan terindah dalam hidup anda.So jangan rosakkan malam pertama anda gara-gara salah memilih baju tidur malam pertama.Teori dah baca tinggal praktikkan sahaja =)


baju tidur malam pertama

Cara bersetubuh menggunakan kondom

cara malam pertama

Cubaan pertama cara bersetubuh menghasilkan kondom membabitkan fibrik tenun yang sudah pastinya tidak berkesan. Kondom untuk cara bersetubuh berkesan yang pertama diperbuat daripada perut biri-biri atau membran haiwan lain. Ia masih terdapat pada masa kini kerana keupayaan mereka mengalirkan kehangadan badan dan deria sentuhan, tetapi ia tidak berkesan untuk menghalang kehamilan dan penyakit sebaik kondom sintetik. Apabila kondom lateks mula dihasilkan, ia merupakan kejayaan dari segi keberkesanan dan mampu dimiliki. Bagaimanapun untuk cara bersetubuh ini , sebelum pertengahan abad ke-20, banyak tempat mengharamkan penjualan kondom, dan selanjutnya membenarkan penjualan "hanya untuk pencegahan penyakit". Sering kali ia terdapat disesuatu tempat diberitahu kepada pengguna secara tidak langsung, seperti iklan untuk "getah span". Salah satu jenama kondom awal untuk cara bersetubuh ini dipanggil "Tingkap Ria - Merry Widows".
Kondom yang diperbuat daripada kulit haiwan sekitar 1900.


Komdom lateks dibungkus dalam bentuk bergulung, dan direka untuk dipasangkan pada hujung zakar dan digulung menyelitupi zakar yang tegang. Kondom untuk cara bersetubuh mempunyai "belah betul" dan "belah salah" apabila digulung, dan perkara pertama pengguna perlu menentukan adalah sebelah yang betul sebelum cuba memakainya. Sebarang sentuhan dengan zakar pada belah kondom yang salah akan mencemar kondom dengan cecair benih, dan dalam kes ini, kondom tersebut perlu dibuang dan kondom yang lain digunakan.


Kondom lateks awal semuanya sama, kecuali sesetengah kondom lateks akhirnya mempunyai hujung simpanan bagi menyimpan cecair yang dipancutkan. Salah satu ciptaan awal, "tutup pendek" hanya menutup kepala zakar. Ia gagal teruk bagi mengurangkan penyebaran penyakit dan kehamilan dalam cara bersetubuh.


Walau bagaimanapun cara bersetubuh pada abad terkini, pengilang telah menghasilkan pelbagai saiz, warna, dan bentuk kondom, termasuk yang mempunyai perasa dan yang mempunyai ciri-ciri perangsang. Ciri-ciri perangsang tersebut termasuk hujung yang lebih besar atau poket untuk memudahkan menerima kepala zakar dan permukaan bertekstur seperti alur atau bonggolan kecil. Kebanyakan kondom mempunyai tambahan pelincir spermisid, tetapi ia bukanlah pengganti yang berkesan bagi penggunaan spermisid tambahan. Satu kaedah untuk menguji adakah wujudnya lubang mikroskopik pada kondom meliputi perletakan kondom di antara dua pengalir. Jika kondom itu tidak mencegah arus elektrik daripada pengaliran dari satu pengalir ke pengalir yang lain, kondom itu dianggap mengandungi lubang. Kebenaran kebanyakan cerita-cerita mengenai lubang dalam kondom diragui jika cara memegangnya dipatuhi dalam cara bersetubuh.


Kondom yang diperbuat daripada bahan semulajadi (seperti yang dilabel "kulit kambing", diperbuat dari usus kecil biri-biri tidak sebegitu berkesan bagi menghalang penyebaran penyakit. Beberapa syarikat hari ini turut menghasilkan kondom yang diperbuat daripada polietilena dan poliuretana, yang dijangka serasi dengan pelincir berasas minyak. Kondom-kondom ini juga boleh diguna oleh mereka yang menghidapi alergi lateks.


Sebagai satu kaedah pencegah kehamilan dalam cara bersetubuh, kondom mempunyai kelebihan sebagai mempunyai hampir tiada kesan sampingan, dan menawarkan perlindungan terhadap penyakit bawaan seksual. Terdapat paradoks bagi penggunaan kondom sebagai pencegah kehamilan: keberkesanan kondom secara teori amat tinggi, tetapi keberkesanan sebenarnya agak rendah. Ini adalah kerana ramai orang gagal mengikuti dengan teliti tatacara sebenar penggunaan kondom. Tambahan lagi, soalselidik menunjukkan ramai pengguna tidak tahu cara memakai yang betul, menyebabkan koyak atau terlucut.


Pada kendirinya, kondom hanyalah serdahana bolah diharapkan, tetapi apabila digabungkan dengan spermisid, keberkesanannya setanding dengan kaedah pencegah kehamilan yang lain.

Antara kelemahan kondom dalam cara bersetubuh yang disenaraikan adalah memakainya mengganggu hubungan intim. Sesetengah orang mendapati ia menghadkan kenikmatan kerana ia menghilangkan sentuhan kulit dan mengurangkan perangsangan deria; bagaimanapun, seseorang wanita boleh menyelesaikan masalah ini dengan melatih otot faraj, khususnya "pubococcygeus".


Kebanyakan kegagalan kondom disebabkan salah guna. Ini mendorong sesetengah penyelidik meminta pendidikan seks yang lebih awal dan lebih jelas, tetapi usaha sedemikian ditentang oleh kumpulan keagamaan yang berasa bahawa penjelasan mengenai penggunaan kondom dan cara pencegah kehamilan yang lain kepada remaja akan menggalakkan tabiat sedemikian.Bergitulah penggunaan cara bersetubuh pada masa kini.
credit artikel dari: http://seks-hebat.blogspot.com

cara malam pertama

CIUMAN MALAM PERTAMA

ciuman malam pertama


Ciuman malam pertama sebenarnya perkara awal yang perlu anda dan pasangan anda perlu lakukan.ini bagi merangsang ghairah dan seks anda dan pasangan anda dengan lebih cepat.sekiranya anda belum pernah bercium atau merasa ciuman,ciuman malam pertama anda pasti sangat nikmat dan anda tidak dapat katakan dengan kata-kata.apa yang boleh saya gambarkan ciuman malam pertama akan membuatkan anda terbang terawang-awang di awan dan anda merasa perasaan cinta dan sayang penuh di hati anda kerana mendapat ciuman malam pertama dari suami/isteri anda.Apa yang ingin saya kongsikan adalah beberapa cara rahsia dan teknik ciuman malam pertama yang anda boleh gunakan.selamat mencuba ^^

Rahsia pertama
gunakan lidah anda untuk bermain disekitar bibir pasangan anda.sambil anda bermain dengan rambut,mengusap leher pasangan anda,cuba aktifkan lidah anda untuk memberi "SALAM" kepada bibir pasangan anda.

Rahsia kedua
ciuman malam pertama yang seterusnya ialah buka bibir pasangan anda dengan lidah anda.Bila anda dah nampak pasangan anda semakin ghairah anda gunakan lidah seksi dan manja anda untuk membuka bibir pasangan anda untuk bertemu dengan lidah pasangan anda.cara ini memang syok!


Rahsia ketiga
Nak lagi HOT??gigit bibir pasangan dengan lembut.sambil tu anda boleh mengurut dan menghisap bibir pasangan anda yang semakin ghairah.ciuman malam pertama ini sangat menyenangkan pasangan anda kerana bibir merupakan titik sensitif manusia terutama perempuan(ehem lelaki kena ambil tips nie)

Rahsia keempat
"LOVE BITE" atau gigitan cinta perkara WAJIB dan perlu anda lakukan.jangan terlepas pula untuk mebuat ciuman malam pertama yang ini.Love bite biasanya di serang di bahagian Leher dan Payudara.kawasan ini sangat sesuai untuk melakukan love bite.pasangan anda pasti menggerang kenikmatan selepas mendapat love bite.Dan jangan terkejut kalau pasangan anda MAHUkannaya lagi.


tips:Nak lagi romantik buat love bite berbentuk LOVE.caranya dengan memuncungkan bibir dengan rapat dan hisap/gigit dikawasan yang anda suka.

Rahsia kelima
"Variety Kiss" atau pelbagaikan jenis ciuman malam pertama anda.selain dari ciuman yang biasa anda boleh mencuba jenis ciuman malam pertama yang lain seperti:

*French kiss = ciuman menggunakan lidah.

*Angel kiss = ciuman manja di sekeliling mata pasangan anda.

*Freez Kiss = memasukkan ais kedalam mulut dan menghantar ais tersebut kemulut pasangan anda

*Candy Kiss = menghisap gula-gula yang berlainan perasa dan cium pasangan anda.anda akan mendapat campuran rasa yang sangat sedap!



7 Tips Hebat Bagaimana Menempuh Malam Pertama Pengantin Anda

tips malam pertama


Assalamualaikum/Salah Hormat buat anda yang masih kekal setia membaca blog saya ini.

Pada post kali ini, saya ingin berkongsi sesuatu yang menarik dan saya amat yakin sekali ianya bakal memberi manfaat buat anda.

Post pada kali ini ditujukan khusus buat pasangan yang bakal mendirikan rumahtangga kelak. Ianya berkaitan malam pertama pengantin anda.

Berikut saya kongsikan 7 tips bagaimana anda boleh menempuh malam pertama pengantin anda dengan penuh nikmat dan memuaskan. Sama-sama kita ikutinya…

Tips 1: Pastikan tubuh badan anda bersih dariapda segala kekotoran. Mandi terlebih dahulu sebelum anda mulakan pelayaran bahtera malam pertama pengantin anda. Ini bagi memastikan badan anda akan berasa segar dan wangi. Pasangan anda akan merasa lebih selasa apabila ingin memulakan seks bersama anda.

Tips 2: Mulakan dengan belaian manja dan puji-pujian kepada isteri anda. Ini bagi menghidupkan suasana yang lebih romantis. Kaum wanita lebih mudah terangsang dari segi seksual dalam keadaan yang romantik.layan isteri anda seperti puteri di kayangan.

Tips 3: Panjangkan tempoh bercumbu-cumbuan anda. Bercumbuan bersama isteri anda dalam masa yang lebih lama boleh menghanyutkan isteri anda seterusnya mampu meningkatkan lagi pengeluaran cairan di farajnya. Pentingnya faraj isteri untuk benar-benar basah adalah bagi memudahkan hubungan persetubuhan anda kelak.


Tips 4: Sentuh payudara isteri anda dengan penuh kelembutan. Jangan mengasari isteri anda buat kali pertama.urut disekeliling payudara isteri anda,kemudian hisap dan urut puting dengan meggunakan lidah anda dengan lembut.(isteri sangat sukakan PART nie)

Tips 5: Tanyakan isteri anda pada bahagian manakah tubuh dia yang membuatkan dia merasa lebih nikmat sewaktu anda sentuhnya. Fokuskan lebih pada bahagian tersebut. Setiap wanita mempunyai titik-titk ghairah yang berlainan dari segi tahap sensitiviti.

Tips 6: Puaskan isteri anda terlebih dahulu. Setelah isteri anda puas, baru anda (si suami) boleh meneruskan aksi mendayung sehingga anda terpancut.

Tips 7: Jangan lupa mengucapkan kata-kata romantis seperti "I love you Baby" atau "I cant live without you honey" ketika anda berdua asyik dan sedang hanyut di buai nikmat malam pertama pengantin. Ini dapat memudahkan lagi isteri anda mencapai orgasma.

Untuk lebih banyak lagi tips-tips persediaan malam pertama pengantin anda, layari laman web MalamPertamaPengantin sekarang!

tips malam pertama

Punca Kegagalan Malam Pertama Anda

Punca Kegagalan Malam Pertama

Hai dan Salam Sejahtera buat anda. Bagaimana dengan persiapan anda menjelang hari perkahwinan anda? Oops, adakah saya tersilap. Anda lama lagi nak berkahwin ke? Ataupun anda memang dah lama berkahwin.

Tidak mengapa. Walaupun artikel ini khususnya ditujukan buat para bakal pengantin, kepada yang lama lagi nak kahwin tu, anda boleh jadikannya sebagai perkongsian ilmu bermanfaat yang boleh anda gunakan kelak.

Saya ingin berkongsi bersama anda berkenaan dengan apakah beberapa punca yang boleh menyebabkan kegagalan anda sewaktu di malam pertama pengantin anda.

Kegagalan ketika malam pertama pengantin boleh kita definisikan sebagai kegagalan anda sebagai suami memuaskan isteri anda sewaktu di ranjang. 

Punca pertama ialah tidak mengetahui apakah persediaan-persediaan penting yang patut dilakukan sebelum menjelang malam pertama pengantin. Selain daripada persediaan, mungkin juga mereka ini (bakal pengantin) telah melakukan kesilapan seperti makan terlalu banyak. 

Punca kedua ialah tidak mengetahui posisi seks yang paling ideal untuk malam pertama pengantin. Jika posisi seks yang silap anda lakukan, ini akan boleh mendatang kesan buruk terhadap isteri anda. Kesan yang dimaksudkan ialah kesakitan yang teramat sangat dialami oleh isteri anda ketika hubungan persetubuhan.

Seterusnya ialah masalah ejakulasi pra-matang. Hal ini akan dialami oleh para suami. Kaum lelaki memang biasa dengan permasalahan ini. Mereka tidak mampu dan tidak mengetahui apakah teknik-teknik betul untuk mengawal dan menahan pancutan air mani. Ejakulasi pra-matang adalah masalah lelaki yang pancut awal sebelum mampu memuaskan isteri.

Bagaimana pula dengan teknik betul merangsang isteri anda? Ya, ini juga menjadi punca mengapa para isteri di luar sana yang sangat mendambakan orgasma. Suami gagal untuk merangsang isteri dengan cara yang betul dan tidak mengetahui di manakah terletaknya kedudukan sebenar G-spot dan titik-titik ghairah isteri anda yang lain.

Usah risau, kini anda tidak perlu lagi runsing memikirkan masalah yang telah dinyatakan di atas. Terdapatnya panduan yang bakal mendedahkan kepada anda khusus kepada mereka yang bakal mendirikan rumahtangga kelak. Panduan lengkap tersebut boleh anda dapati di MalamPertamaPengantin.com

PERSEDIAAN MALAM PERTAMA

persediaan malam pertama


Persedaian malam pertama sangat penting bagi kedua pasangan tak kira suami atau isteri supaya anda betul-betul bersedia menepuh malam pertama anda.anda pasti tidak mahu menjadi kaku dan "blur" di atas katil bukan?disini saya akan berkongsi sedikit tips persedian malam pertama yang perlu anda berikan perhatian yang serius.

*Jaga Kesihatan
kesihatan sangat penting bagi menjamin kecergasan sebelum,semasa dan selepas malam pertama.sekirannya anda mahukan malam pertama anda menyeronokkan pastikan anda berdua betul-betul mempunyai tahap kesihatan yang baik.yelah kalau anda tak sihat seperti demam dan selesema bukan ke ia akan mengurangkan mood asmara anda dan anda pasti rasa tidak selesa.

*Tidur yang cukup
pastikan anda cukup tidur untuk 3 hari sebelum menempuh malam pertama anda.ini bertujuan untuk mengumpul tenaga "LEBIH" yang bakal anda gunakan semasa malam pertama =) Persedian malam pertama ini sangat penting dan setiap pasangan perlu alert denagn point ini.Bila anda cukup tidur barulah tenaga anda 200% dan anda boleh aktif semasa malam pertama.


*Kebersihan pun sangat penting
Takkan anda nak menghadapi malam pertama dengan badan yang tidak bersih dan segar.perkara biasa sebelum malam menjelma disebelah pagi kita mempunyai pelbagai acara sebagai raja sehari.dengan bersanding,sesi fotografi,melayan tetamu dan lain-lain lagi.pasti badan anda berbau busuk.jadi sebelum malam pertama menjelma pastikan anda mandi supaya dapat menghilangkan bau busuk dan menyegarkan badan.point persediaan malam pertama yang nie penting tau!

PSsst...Rahsia Berdepan MALAM PERTAMA Dengan Penuh GAGAH Dan MACHO

*Bau dan nafas mulut.
anda nak ke tengah seronok melayan bahtera malam pertama anda tiba-tiba terbau nafas pasangan anda berbau petai sebab makan lauk berulamkan petai.sure mood malam pertama anda akan hilang.haha..jadi persediaan malam pertama ini perlu diambil kira bagi memastikan mood ghairah anda berterusan.kalau boleh sebelum malam pertama elakkan dari makan makanan yang baunya kuat seperti petai dan bawang.

*Bau yang harum dan romantik
nak tambahkan ghairah dan berahi malam pertama anda?persedian malam pertama kali ini boleh membantu anda.pastikan bilik anda berbau wangi dan harum.ini dapat meningkatkan keinginan seks malam pertama anda.selain bilik tidur badan anda juga harus memakai wangi-wangian yang lembut dan romantika.Mood positif anda akan bertambah dengan mendadak.Percayalah dan cuba tips ini okay? =)

persediaan malam pertama

Malam Pertama..Are you ready??

petua malam pertama


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada anda saya ucapkan. Terima kasih kerana sudi dan setia bertandang ke blog saya ni. Semoga banyak manfaat yang dapat anda perolehi melalui perkongsian-perkongsian yang telah saya buat selama ini di blog ini.

Dalam post saya pada kali ini saya ingin kongsi bersama anda berkaitan malam pertama pengantin. Sejauh manakah anda iaitu bakal-bakal pengantin di luar sana telah bersedia untuk menempuh malam penuh nikmat ini iaitu malam pertama pengantin anda.

Bagi yang bujang-bujang dan gadis-gadis sunti di luar sana, sudah pasti malam pertama inilah menjadi detik yang dinanti-nantikan oleh m. Malam pertama ini merupakan malam yang bakal terpahat dalam memori hidup anda selamanya sejak anda berkahwin. Malam pertamalah menjadi salah-satu 1001 kemanisan yang bakal anda perolehi daripada perkahwinan anda kelak.

Tetapi, biar saya tanya kepada anda satu soalan penting..Adakah anda sudah betul-betul bersedia untuk melalui detik malam pertama pengantin anda? Seperti anda sedia maklum, ketika malam pertama lah anda akan melakukan hubungan seks bersama insan tercinta anda buat kali pertamanya. Malah ia juga menjadi detik bersejarah dalam hidup anda di mana buat kali pertama kalinya anda akan lakukan seks.

Saya percaya semua orang inginkan kesempurnaan. Ini tidak ketinggalan buat anda. Adakah anda ingin melalui malam pertama perkahwinan anda dengan kesempurnaan?

Mungkin ada yang berpendapat, tiada yang sempurna dalam hidup ini. Tetapi, bukankah baik sekurang-kurangnya kita berusaha ke arah mencapai kesempurnaan tersebut?

Dalam hal malam pertama ini, salah-satu kesempurnaan yang utama ialah, kemampuan anda dan pasangan mencapai kepuasan atau mencapai klimaks/orgasma dalam hubungan seks malam pertama pengantin.

Untuk lelaki, perkara ini tidak menjadi masalah. Bagaimana pula bagi wanita?

Wanita secara amnya lebih sukar mencapai puncak orgasma berbanding lelaki. AWAS! Ada kemungkinan besar jika isteri anda katakan dia puas, dia hanya berpura-pura sahaja.

Oleh itu, adalah menjadi tanggungjawab buat para bakal suami terutama sekali untuk memastikan bakal isteri anda akan turut mampu mencapai tahap kepuasan maksima pada malam pertama pengantin anda.

Tetapi, tanpa berbekalkan ilmu yang mencukupi di dada, usah anda bermimpi untuk merealisasikan impian tersebut. Sementara anda punyai masa dan ruang ini, apakata anda lengkapkan diri dengan ilmu yang dimaksudkan.

Anda boleh mulakan pencarian salah-satu ilmu dalam hidup berumahtangga ini DISINI untuk mengetahui lebih lanjut.

petua malam pertama

Kisah Benar Malam Pertama

Kisah Malam Pertama

Pada kali ini saya ingin berkongsi tentang satu cerita ‘panas’ (tapi bukan cerita lucah ye..hoho..nampaknya ada yang kecewa jika anda kali pertama ke laman ini). Cerita yang saya  maksudkan ialah cerita berkenaan dengan malam pertama.

Cerita yang bakal and baca ini merupakan kisah benar. Ia juga mungkin boleh terjadi kepada anda yang bakal mendirikan rumahtangga kelak. Memang tak mustahil boleh berlaku!

Ok, kisahnya begini….Terdapat sepasang pengantin baru yang baru sahaja mendirikan rumahtangga. Bernikah la tu. Seperti biasa, pada malam harinya pasangan pengantin baru ini bersiap-siap untuk memulakan pelayaran malam pertama pengantin mereka. Owh, si suaminya tak sabar-sabar ingin memulakan aksi-aksi yang panas.

Ketika saat bermulanya si suami ingin memulakan hubungan persetubuhan di mana zakarnya dimasukkan ke dalam faraj si isteri, si isteri tadi berasa sakit yang teramat sangat. Akibat nafsu membuak-buak yang tidak dapat dibendung oleh si suami, si suami tetap meneruskan adegan mendayung keluar-masuk zakarnya ke dalam faraj si isteri.

Akhirnya, malam pertama pengantin mereka tidak seperti di gambarkan. Ianya indah khabar dari rupa. Akibat kesakitan yang teramat sangat, si suami terpaksa menghentikan pelayaran malam pertama mereka. Si isteri telah menghadapi kesakitan yang teramat sangat sehingga dia terpaksa di bawa ke hospital untuk dirujuk kepada doktor.

Kesannya, si isteri telah menghadapi kesan trauma yang mendalam. Dia berasa amat takut sekali untuk melakukan hubungan seks bersama suaminya.

Adakah anda ingin perkara seperti ini berlaku di saat malam pertama pengantin anda?

Saya percaya anda tidak ingin hal ini berlaku. Jangan biakan malam pertama  anda bertukar menjadi malam sengsara.

Untuk mendapatkan panduan lengkap bagi menempuh malam pertama pengantin anda dengan penuh nikmat dan memastikan agar isteri tidak akan mengalami trauma akibat kesakitan hubungan penetrasi, anda boleh dapatkan ebook Indahnya Malam Pertama Pengantin ----> KLIK SINI <----

Kisah Malam Pertama

CERITA LUCU MALAM PERTAMA 5

CERITA LUCU MALAM PERTAMA

Masih Perawan di Malam Pertama

Usman usianya masih muda sekitar 18 tahun tetapi telah jatuh cinta pada seorang nenek berumur sekitar 50 tahun yang bernama Ijah. Kerana Usman sudah bekerja, maka Usman ingin menikahi Ijah.

Setelah menikah, Usman ingin menikmati malam pertama bersama Ijah. Setelah berjuang dengan susah payah, akhirnya Usman berhasil menembus sela-sela pahanya si Ijah dan memasukan burungnya ke liang si Ijah. Dengan bangga Usman memuji Ijah :

"Wahhh hebat benar Ijah, masih perawan !!!"
Dengan malunya Ijah menjawab :

"Maaf bang, tadi bukan perawan saya yang telah ditembuss, tetapi celana dalam saya yang belum sempat saya buka"


Mencelupkan Jari ke 'Kolam' Isteri

Sepasang suami isteri yang baru saja menikah tengah berbaring. Si steri telah bersiap-siap untuk tidur sedangkan suaminya menyalakan lampu baca untuk membaca sebuah buku.

Pada saat tengah membaca tersebut, si suami berhenti sejenak, memasukkan tangannya ke dalam celana isterinya dan meraba-raba 'kolam' isterinya tersebut. Lantas ia meneruskan bacaannya. Ia kembali melakukan hal ini berkali-kali sehingga lama kelamaan isterinya menjadi terangsang. Tak lama kemudian, isterinya bangun, duduk pada badan suaminya serta mulai membuka baju dan celananya.

Suaminya menjadi heran dengan perbuatan isterinya ini dan bertanya, "Apa hal ini? Takkan buka semua?

Jawab isterinya, "Kamu memasukkan jarimu berkali-kali. Aku fikir itu adalah pemanasan dan kau ingin 'mengajakku' malam ini"

"Ah, tidak sama sekali!", jawab suaminya.

"Lantas, kenapa kau melakukan itu terus menerus?"

"Aku cuma membasahkan jariku agar bisa membalik halaman pada buku yang sedang aku baca ini"

"Kurang ajaaarrr ..... !!!"



Mengajak Main Malam-malam

Si anak bertanya pada bapaknya,

"Pak, kenapa saya dilarang bermain keluar pada malam hari?"

Si bapak menjawab,

"Kerana kamu masih terlalu kecil untuk tau dunia malam"

"Tapi, Pak," kata Si anak memprotes,

"Kemarin saya semasa melewati kamar bapak, saya mendengar bapak ngajak main ibu dan setelah itu mengajak ibu untuk keluar bersama-sama, tapi tidak mengajak aku..."

Papa dan Mama di Bilik

Di suatu pagi, seorang anak lelaki keluar dari biliknya dan bertanya pada neneknya:
"Nenek, mana Papa dan Mama?"

"Mereka masih di dalam bilik..." neneknya menjawab.

Anak itu tertawa kemudian sarapan kemudian pergi sekolah. Ketika pulang.. anak lelaki bertanya lagi pada neneknya:

"Dimana Papa dan Mama?"

"Mereka masih di dalam bilik" neneknya kembali menjawab.

Anak itu tertawa geli, lalu menghabiskan makan tengaharinya dan pergi bermain. Malam harinya barulah anak lelaki tadi pulang untuk makan malam. Sebelum makan, si anak itu bertanya lagi pada neneknya:

"Di mana Papa dan Mama?"

"Masih di dalam bilik" jawab nenek.

Anak itu tertawa geli.
"Kenapa dari tadi nenek tengok cucu ketawa saja?!" tanya neneknya dengan nada tinggi.
Si anak menjawab,
"Semalam Papa masuk ke bilik saya untuk meminta gel pelembab kulit, tapi saya bagi gam Super Glue..."



Isteri Bogel

Kitty dan suaminya sedang mandi bertelanjang dalam bilik air ditingkat atas rumah mereka, tiba tiba lonceng pintu berdering...ring ..ring..ring....Maka
si Kitty terus membungkus tubuhnya dengan tuala dan berlari kebawah untuk membuka pintu.

Rupa-rupanya, Robert jiran rumah mereka berdiri di depan pintu dan berkata "Oh..Minta maaf kerana menggangu u yang sedang mandi.."

Kitty menjawap "tidak apa, biasalah tu..apa u mahu"

Robert terus dengan ghairahnya menjawap "Ohh..Kitty..u mempunyai kulit putih melepak harus bak sutera , jika I offer u RM100.00 sanggupkah U menanggalkan tuala bahagian atas sebagai balasan???"

Dengan secepat kilat tanpa berfikir panjang maka ditanggalkan bahagian atas tuala memperlihatkan buah dadanya yang menbukit demi wang RM100.00..

"WOW" Robert dengan mata terbeliak menghayati buah dadanya yang secara langsung memberangsangkan semangatnya sekaligus menawarkan RM100.00 lagi kepada Kitty untuk menanggalkan kesemua tualanya!!

"kenapa tidak" balas Kitty "itu ganjaran yang amat lumayan" dan terus melonggarkan tualanya memperlihatkan keayuan tubuh yang mengiurkan tanpa seurat benang pun!!.

Maka Robert dengan air liur yang meleleh keluar dan merasa rimas yang amat ketara seperti disimbah air sejuk dengan bahagian zip seluar yang seakan-akan pecah terus menyerahkan Note RM200.00 kepada Kitty tanda kepuasan yang tak terhingga sambil berlari pulang ke rumahnya untuk melakukan latihan 'menembak'.

apabila Kitty kembali ke bilik air untuk menyambung balik mandinya maka suaminya bertanya "Siapa yang membunyikan lonceng pintu ?"

"Jiran kita, Si Robert" Jawap Kitty

"Robert??" Tanya Suaminya "Adakah dia memulangkan Wang RM200.00 yang dipinjam dari saya tempoh hari??"
credit artikel dari: http://coretanmayaku.blogspot.com

CERITA LUCU MALAM PERTAMA

KOLEKSI CERITA LUCU MALAM PERTAMA

-Cairan putih itu banyak keluar

-Lampu ku tutup. Merebah diri ke katil pengantin, aku menoleh ke arah isteriku.

-“Adui.. Sakitnya bang… !

-"Buah papaya dah masak ranum, bila tupai nak datang merasa ?" 


-"jika I offer u RM100.00 sanggupkah U menanggalkan tuala bahagian atas sebagai balasan???"

CERITA LUCU MALAM PERTAMA 4

CERITA LUCU MALAM PERTAMA

Dalam keheningan malam penuh syahdu, Ramli masuk ke kamar kerana mengantuk. Dilihat isterinya sudah berselimut dari hujung rambut ke hujung kaki. Malu agaknya. "Maklumlah malam pertama..." bisik hati Ramli. 

Dimatikannya lampu dan ia pun berbaring di katil. Dicelah-celah suara kodok menyeru pasangannya, terdengar suara isteri berbisik, penuh romantis, "Buah papaya dah masak ranum, bila tupai nak datang merasa ?" 

"Dah, apa citer ni ?" tanya Ramli dalam hati. Separuh malam dia terbaring berfikir. "Oh, agaknya isteri ku teringat kampung halaman.. sian.. sampai mengigau? "Takpelah, biarlah dia tidur" bisik hatinya penuh understanding.

Malam ke 2 adegan yang sama cuma dialognya agak berbeza. Bisik isteri "Sawah bendang dah siap dibajak, bila pak tani nak turun menyemai?" "kesiannya bini aku.. masih ngigau lagi.. aku mesti cari penawar !" Ramli bertekad.


 Esok harinya, Ramli bercerita pada ayah yg kebetulan datang untuk bertanya khabar `pengantin baru' "Lah.." keluh ayah Ramli, "aku antar belajar sampai Universiti, benda cam ni pun kau tak paham?" 

Ayahnya pun mula bercerita perihal adam & hawa, laila & majnun, romeo & juliet... (yang relevan untuk pegantin baru je!) bak kata pepatah orang putih "about the birds & the bees". "oh. cam tu." sengih ramli, "baru saya paham. 

Taulah apa nak buat malam ni!" Malam yang sangat ditunggu-tunggu ramli pun tiba... adegan sama dikamar tidur. cuma kali ini isterinya membisu seribu bahasa. "lah.. nape pulak senyap. takkan dia give up" tertanya-tanya si Ramli.

Setelah sekian lama tanpa suara dari isteri, Ramli pun berkata, "Dah lapar betul rasanya perut, boleh tupai datang merasa?" Malam dingin semakin sunyi.. tak jawab pun... "Kain pelikat dak disinsing rapi, boleh pak tani turun menyemai ?" 

pun..masih takde jawaban... Ramli mencuba lagi. "Juruterbang dah siap sedia... boleh pesawat turun mendarat ?" Sayu sekali jawaban si isteri dari bawah selimut, "Maaf tuan... Landasannya baru saje banjir...!"

credit artikel dari: http://koleksiceritalucu.blogspot.com

CERITA LUCU MALAM PERTAMA

CERITA LUCU MALAM PERTAMA 3

CERITA LUCU MALAM PERTAMA

Ada sepasang pengantin baru berada di kamar pengantin, di malam pertama. Pada tengah malam pertama itu, tiba-tiba isterinya mengerang, “Adui.. Sakitnya bang… ! Macam mana nkisah malam pertamai bang..?” Suaminya lantas menenangkan isterinya, “Jangan nangis Sayang.. Nanti emak ayah dengar.. Mereka mungkin belum tidur lagi tu..” Kebetulan bilik mertua hanya bersebelahan kamar tidur pengantin. Isterinya teresak-esak mengerang “… Sakitnya Bang”

Tapi kerana tidak dapat menahan sakit, isterinya tambah kuat mengerang. Mahu tidak mahu, si suami pun berkata, kali ini kuat sedikit suaranya: “Sabar Sayang! Tahan saja.. Esok baru cabut.”

Sejak dari tadi si mertua lelaki masih belum tidur. Dia memang terdengar anak perempuannya mengerang, tadi dia tidak peduli, biasalah malam pengantin, fikirnya. Tapi kali ini dia sudah hilang sabar. Dia bangun, pergi ke bilik sebelah lantas menendang pintu kamar pengantin.

Dengan rasa geram si ayah mertua berteriak: “Ni apa kena ni? Tak faham ke? Anak aku boleh mati kalau besok baru kau nak cabut! CABUT SEKARANG JUGA!” …

Terkejut besarlah kedua pengantin tu. Sambil tersipu-sipu pengantin perempuan pun berkata kepada ayahnya: “Abah, takkan sakit gigi pun boleh mati.. Lagipun manalah ada Klinik Gigi yang buka 24 jam?”
credit artikel dari: http://humor.plazino.com

CERITA LUCU MALAM PERTAMA

CERITA LUCU MALAM PERTAMA 2

CERITA LUCU MALAM PERTAMA 

Suasana masih riuh di luar. Sanak saudara semuanya berkampung disini.Gelak ketawa, gurau senda jelas kedengaran. Aku memimpin isteriku ke dalam bilik pengantin. Suara-suara sumbang terlalu banyak yang menegurku.

"Hai, malam masih muda, dah nak masuk tidur?" sapa Pak Ucu.
"Orang muda bang Aji, biarlah. Air dah penuh kat kepala tu." sahut Pak Tam disambut hilai ketawa sanak saudara yang lain. Meriah sungguh keadaan diluar walau jam sudah menunjukkan pukul 11.00 malam.
Hadiah yang masih belum dibuka ku susun ke tepi. Lampu ku tutup. Merebah diri ke katil pengantin, aku menoleh ke arah isteriku.

"Kita tidur dulu lah yer. Ramai sangat orang kat luar tu." Isteriku Hanya mengangguk tanda setuju.

Entah pukul berapa sekarang, aku pun tidak tahu. Keadaan di luar gelap gelita dan senyap sunyi. Tanda sanak saudaraku telah pulang dan keluargaku telah tidur.

Jari jemariku lembut membelai rambutnya. Ku selak rambut ikal yang Menutupi telinganya lalu membisikkan "Assalammualaikum!" ke telinganya untuk Menguji isteriku.

"Wa alaikummussalam." Rupanya isteriku masih belum tidur. Ku kucup pipi halusnya. Ku kucup dahinya yang mulus. Semerbak harumnya menusuk deria bauku. Akanku tunaikan tanggungjawabku sebagai suami malam ini. Jari-jemari ini terus membelai tubuhnya. Perasaanku tidak dapat dikawal lagi, namun...

"Kringggggg...."

"Tik..tik..tik..tik..."

"Kring.. kring..kring.."

Bunyi-bunyi jam loceng entah dari mana memenuhi ruang bilikku. Terkejut dengan segala macam bunyi yang ada, aku membuka lampu. Serentak itu, terang benderang seluruh rumahku. Bunyi-bunyi ini telah berjaya membangunkan semua orang di rumahku.

----------> cara buat suami anda STIM 24 jam <----------


Aku mencari-cari punca bunyi-bunyi itu. Mataku terarah ke sekotak hadiah yang masih terbalut rapi. Aku buka dengan pantas dan di dalamnya terdapat 5 buah jam loceng. Juga sekeping kad berbunyi... Selamat Pengantin Baru,

Jangan gopoh-gopoh. Baru Pukul 2 pagi. Jangan maree.. kami potong stim.

Dalam hatiku.. cilaka punya kengkawan. Potong stim betullah!!!

TAMAT

Lesson learn nye kat sini ...... buka leerRRRR hadiah tuu duluu>>> hihihee
credit artikel dari: http://kahkahkah.info

CERITA LUCU MALAM PERTAMA 

CERITA LUCU MALAM PERTAMA 1

CERITA LUCU MALAM PERTAMA 

Langit begitu gelap

Dewi rembulan begitu temaram di langit

Hanya kami berdua

Aku dan dia

Rambutnya begitu halus

Matanya begitu bening

Aku tahu apa yang dia ingin aku segera lakukan

Kulitnya begitu lembut

Kakinya begitu sempurna

Aku mengelus-elus dengan jari-jemariku

Tepat di punggungnya

Waktu itu aku masih naif dan kurang pengalaman

Tetapi aku mencoba mengusahakan yang terbaik

Lalu turun tepat di buah dadanya

Aku masih ingat bahwa waktu itu aku sangat takut

Hatiku berdegup dengan kencang

Perlahan-lahan aku membuka kedua kakinya lebar-lebar

Begitu dia melakukannya…

Aku sudah tidak ingat apa-apa lagi

Tidak juga rasa malu

Tidak lama kemudian

Cairan putih itu banyak keluar

Akhirnya pekerjaanku selesai

Sekarang semuanya telah berakhir…

Aku masih ingat Malam Pertama

Aku memerah SUSU SAPI!

Credit artikel dari: http://www.malau.net

CERITA LUCU MALAM PERTAMA