SELAMAT DATANG KE BLOG TEKNIK MALAM PERTAMA

SELAMAT DATANG KE BLOG TEKNIK MALAM PERTAMA

Blog ini direka khusus untuk sesiapa yang ingin mendirikan rumah tangga atau yang ingin menambahkan ilmu pengetahuan mengenai ilmu rumah tangga mahupun pasangan yang sudah berumah tangga. Dalam blog ini padat dengan teknik malam pertama serta tips malam pertama secara percuma dan interaktif.Kami cuba menyampaikan informasi teknik malam pertama dengan penggunaan artikel,gambar mahupun video supaya memudahkan pembelajaran dan pemahaman pembaca.kesemua panduan malam pertama yang dipaparkan adalah berdasarkan pengetahuan sendiri,pengalaman orang lain serta hasil pembacaan dari sumber yang lain. Untuk makluman anda teknik dan cara-cara malam pertama dalam blog ini akan sentiasa dikemaskini dengan panduan dan tips malam pertama terbaru untuk kemudahan anda.


7 Tips Hebat Bagaimana Menempuh Malam Pertama Pengantin Anda

tips malam pertama


Assalamualaikum/Salah Hormat buat anda yang masih kekal setia membaca blog saya ini.

Pada post kali ini, saya ingin berkongsi sesuatu yang menarik dan saya amat yakin sekali ianya bakal memberi manfaat buat anda.

Post pada kali ini ditujukan khusus buat pasangan yang bakal mendirikan rumahtangga kelak. Ianya berkaitan malam pertama pengantin anda.

Berikut saya kongsikan 7 tips bagaimana anda boleh menempuh malam pertama pengantin anda dengan penuh nikmat dan memuaskan. Sama-sama kita ikutinya…

Tips 1: Pastikan tubuh badan anda bersih dariapda segala kekotoran. Mandi terlebih dahulu sebelum anda mulakan pelayaran bahtera malam pertama pengantin anda. Ini bagi memastikan badan anda akan berasa segar dan wangi. Pasangan anda akan merasa lebih selasa apabila ingin memulakan seks bersama anda.

Tips 2: Mulakan dengan belaian manja dan puji-pujian kepada isteri anda. Ini bagi menghidupkan suasana yang lebih romantis. Kaum wanita lebih mudah terangsang dari segi seksual dalam keadaan yang romantik.layan isteri anda seperti puteri di kayangan.

Tips 3: Panjangkan tempoh bercumbu-cumbuan anda. Bercumbuan bersama isteri anda dalam masa yang lebih lama boleh menghanyutkan isteri anda seterusnya mampu meningkatkan lagi pengeluaran cairan di farajnya. Pentingnya faraj isteri untuk benar-benar basah adalah bagi memudahkan hubungan persetubuhan anda kelak.


Tips 4: Sentuh payudara isteri anda dengan penuh kelembutan. Jangan mengasari isteri anda buat kali pertama.urut disekeliling payudara isteri anda,kemudian hisap dan urut puting dengan meggunakan lidah anda dengan lembut.(isteri sangat sukakan PART nie)

Tips 5: Tanyakan isteri anda pada bahagian manakah tubuh dia yang membuatkan dia merasa lebih nikmat sewaktu anda sentuhnya. Fokuskan lebih pada bahagian tersebut. Setiap wanita mempunyai titik-titk ghairah yang berlainan dari segi tahap sensitiviti.

Tips 6: Puaskan isteri anda terlebih dahulu. Setelah isteri anda puas, baru anda (si suami) boleh meneruskan aksi mendayung sehingga anda terpancut.

Tips 7: Jangan lupa mengucapkan kata-kata romantis seperti "I love you Baby" atau "I cant live without you honey" ketika anda berdua asyik dan sedang hanyut di buai nikmat malam pertama pengantin. Ini dapat memudahkan lagi isteri anda mencapai orgasma.

Untuk lebih banyak lagi tips-tips persediaan malam pertama pengantin anda, layari laman web MalamPertamaPengantin sekarang!

tips malam pertama

No comments:

Post a Comment