SELAMAT DATANG KE BLOG TEKNIK MALAM PERTAMA

SELAMAT DATANG KE BLOG TEKNIK MALAM PERTAMA

Blog ini direka khusus untuk sesiapa yang ingin mendirikan rumah tangga atau yang ingin menambahkan ilmu pengetahuan mengenai ilmu rumah tangga mahupun pasangan yang sudah berumah tangga. Dalam blog ini padat dengan teknik malam pertama serta tips malam pertama secara percuma dan interaktif.Kami cuba menyampaikan informasi teknik malam pertama dengan penggunaan artikel,gambar mahupun video supaya memudahkan pembelajaran dan pemahaman pembaca.kesemua panduan malam pertama yang dipaparkan adalah berdasarkan pengetahuan sendiri,pengalaman orang lain serta hasil pembacaan dari sumber yang lain. Untuk makluman anda teknik dan cara-cara malam pertama dalam blog ini akan sentiasa dikemaskini dengan panduan dan tips malam pertama terbaru untuk kemudahan anda.


BAJU TIDUR MALAM PERTAMA

baju tidur malam pertama


Bila kita bercerita mengenai pakaian semasa malam pertama perkahwinan pasti anda akan risau baju tidur malam pertama apa yang sesuai untuk dipakai di malam pertama..hmm takkan nak pakai baju pengantin yang penuh dengan perhiasan,bertanjak serta penuh dengan manik-manik di baju..ish mesti rimas pakai baju begitu di malam hari.hehe..so artikel hari ini akan membincangkan tips baju tidur malam pertama yang paling sesuai dipakai tidak kira sama ada sang teruna mahupun si dara.

Antara tips baju tidur malam pertama yang sesuai ialah:

Pakai baju yang nipis
tahukah anda bahawa suami lebih ghairah melihat isteri memakai baju yang samar-samar bentuk badannya daripada anda tidak memakai baju.memang lah bila anda tidak memakai baju suami anda akan berasa ghairah tapi dia akan lebih ghairah dan terangsang apabila dia tidak nampak secara keseluruhan bentuk badan anda yang sangat menggiurkan itu =) .Kalau anda nak tahu lelaki nie suka meneroka benda yang belum dia peroleh atau nampak berbanding yang sudah ketara.Lelaki lebih sukakan Adventure pada MALAM PERTAMA anda.

Pakai baju yang fit dengan badan
untuk sang suami pula anda digalakkan memakai baju yang mudah untuk dibuka tetapi menampakkan tubuh badan anda yang sasa.(psst.. majoriti perempuan sukakan lelaki yang mempunyai otot tubuh yang cantik dan tegap)haa kalau yang kurang tegap tu rajin-rajin la pergi bersenam supaya dapat membina tubuh badan yang cantik.Cadangan saya untuk baju tidur malam pertama anda ialah memakai baju tidur yang nampak sedikit licin yang dapat melihat susuk tubuh anda.saya berani jamin isteri anda pasti tak sabar untuk melayari bahtera MALAM PERTAMA anda berdua.


pemillihan warna yang sesuai
apabila kita baru melangsungkan perkahwinan pasti saat ini hati dan perasaan isteri dan suami tercinta penuh dengan rasa CINTA dan ROMANTIS.maka pemilihan warna baju tidur malam pertama sangat memainkan peranan yang penting.Tahukah anda bahawa warna baju tidur malam pertama anda mempengaruhi emosi setiap pasangan anda??Ya warna boleh mempengaruhi MOOD anda pada MALAM PERTAMA.warna yang lembut dan romantik sangat sesuai untuk dipilih.contohnya warna merah jambu,putih dan biru cair.warna-warna lembut ini dapat memberikan isyarat relax dan tenang didalam diri setiap pasangan.malah cerita malam pertama anda akan menjadi sangat seronok.selepas seminggu perkahwinan barulah anda boleh mencuba warna-warna yang terang dan garang supaya MOOD ghairah anda bertamabah seperti warna merah,hitam dan oren.nak lagi best pakai baju tidur malam pertama yang sedondon warnanya.Barulah "sehati sejiwa".

fesyen baju tidur malam pertama
nak tidur pun kena berfesyen juga ke?kalau anda mahukan malam pertama anda menjadi kenangan yang manis,point ini perlu diambil berat.saranan saya pilih fesyen baju yang ringkas dan tidak terlalu over.(kita bukan nak pergi HOLIDAY).kalau boleh baju tidur malam pertama yang anda pakai tidak bercorak dan 100% pure colour only.Jangan pula baju yang anda pakai bercorak cartoon seperti spongebob dan patrick memang hancur.hehe Dan pastikan anda berdua memilih baju tidur malam pertama yang senang untuk dibuka..hehe (nanti takda la terbantut hasrat tue)

kesimpulan yang boleh dibuat pemilihan baju tidur malam pertama perlulah betul supaya dapat merangsang keghairahan dan berahi pasangan anda.pemilihan baju yang betul akan membuatkan malam pertama anda akan menjadi kenangan terindah dalam hidup anda.So jangan rosakkan malam pertama anda gara-gara salah memilih baju tidur malam pertama.Teori dah baca tinggal praktikkan sahaja =)


baju tidur malam pertama

1 comment: